July 4th, 2007

De duivel draagt Prada en maakt films zoals ‘De Duivel draagt Prada.’

Posted by ishku in TV

De duijvel draagt Prada.

Ik laat niet bepaald regelmatig de recensent in mij uitkomen, maar als ik er mensenlevens mee kan redden, durf ik al eens mijn goed hart te laten zien en met mijn scherpe pen te flashen. Zelf ben ik namelijk gisteravond bijna in een comateuze toestand gesukkeld en ik raad jullie ten stelligste aan niét dezelfde fout te maken als ik en “THE DEVIL WEARS PRADA” te gaan huren/downloaden.

Grootste verspilling van 700MB évurrr. Ik had me aan een romantische komedie verwacht, vol met grapjes & liefde en krijg ik daar toch een draak van een film voorgeschoteld zeker? En ik ben echt zelden zó onenthousiast over films dat ik mijn energie in het verspreiden van het behoedende woord wil steken, so you do the math.

Hallo filmmaker van The Devil Wears Prada, mijn probleem ligt voornamelijk bij het feit dat ik 109 minuten lang tegen mezelf gezegd heb dat de film wel nog zal beginnen en dat hij, ondanks mijn sterkontwikkelde intuïtie, dat uiteindelijk toch helemààl niet gedaan heeft, waardoor ik mezelf als het ware 109 minuten keihard heb zitten voorliegen, en daar hou ik niet van.

Ik hou ook niet van het gezicht van jullie hoofdpersonage. Ik heb het nooit gehad voor mensen die meer lip dan gezicht zijn, ookal kunnen ze het niet helpen. Ze zouden misschien kunnen binnenblijven en géén films maken.

Ach, misschien kan je van het boek zeggen dat het wel wat meer om het lijf heeft, ik zou het eigenlijk niet weten, maar iets in mij zegt dat dat dan waarschijnlijk enkel op de kaft zou slaan. Weet het mij vooral niet te zeggen.

Zou Meryl trouwens weten dat ’streep’ in België een echt woord is, en wat het betekent? Ik wil wedden dat ze ermee zou kunnen lachen en zeggen: “Hey, I would like to make a movie about that and waste another 109 minutes of innocent people’s lives!”

Toarte.

5 Responses to ' De duivel draagt Prada en maakt films zoals ‘De Duivel draagt Prada.’ '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' De duivel draagt Prada en maakt films zoals ‘De Duivel draagt Prada.’ '.

 1. Tabitha said,

  on July 4th, 2007 at 7:28 pm

  En uje hebt er dan nog niet eens 7 euro in de Kinepolis aan verspild.
  - dat ik 109 minuten lang tegen mezelf gezegd heb dat de film wel nog zal beginnen en dat hij, ondanks mijn sterkontwikkelde intuïtie, dat uiteindelijk toch helemààl niet gedaan heeft -
  = E x a c t l y .

 2. elsje said,

  on July 4th, 2007 at 9:07 pm

  zag de film afgelopen december in het vliegtuig. Wat een k**-film. Helemaal met je eens!!! Kan trouwens ook komen doordat het een k**-vakantie was :wink:

 3. tomadde said,

  on July 5th, 2007 at 11:54 am

  Toarte. :-)

 4. Jenniness said,

  on July 7th, 2007 at 10:51 am

  Met Meryl Streep kon ik leven, ook heel goed met Emily Blunt, maar die hoofdpersonage is inderdaad slappe was!! Naast dat ze inderdaad meer lip dan gezicht is, kan ze ook gewoon NIET acteren. Het was ook mijn geldverspilling.

 5. Zaloezie said,

  on July 12th, 2007 at 3:37 pm

  Anne Hathaway vind ik eigenlijk geen misse. Hoewel ze op die foto inderdaad buiten de lijntjes ging met haar lippenstift.

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: