July 9th, 2007

Rodaniaaa.

Posted by ishku in TV
Dó notice the umbrella.

Ik was eerst van plan te beginnen met verkondigen dat de Tour het absolute érgste in mensen naar boven brengt, want màn, wat heb ik me bij het passeren van de publiciteitskaravaan mateloos geërgerd. Vooral aan oude mensen. Ze hebben een stevig pensioen, zeeën van tijd om dat op te doen, maar zien er toch geen graten in om hun paraplupunten te gebruiken om zich van een petje van Skoda te verzekeren terwijl dat héél duidelijk voor mij bedoeld was.

En maar naar voren overhellen en zodanig opschuiven dat ze bijna recht voor mij stonden, terwijl er nog miljoenen hectare land vrij waren. “Nen Lava kruipt nie achteruit!”, hield ik halsstarrig vol, en toen de hemelsluizen opengingen, besloten hun poreuze beenders zich toch maar terug te trekken in hun fout geparkeerde vehiculen, en werd ik weeraleens beloond voor mijn doortastendheid. Hah! Losers met hun grijs haar en hebberige handen in de vorm van klauwen ook!

En toén pas begon de leute die enkele donderslagen & bliksemschichten minuten voordien hadden aangekondigd. De apocalyps in de vorm van reuze-hagelbollen en dikke druppels daalde neer over de Tieltsebaan en het was vraiment fantastisch, jong! Een onbekende kramp in mijn kaak liet vermoeden dat ik zélden zo hard gelachen heb als op dat moment. Man man.

Ik was zo ver weg dat ik het niet kon laten de voorbijvlammende coureurs te trakteren op erg non-gracieuze sprongen, daarbijhorend handgeklap en “Jeuj, de tour!”. Ik had nog gehoopt dat ik in beeld zou komen en aan mijn nageslacht kon tonen hoe zéiknat ik wel niet was die 9de juli, maar alas, al dat keihard zwaaien naar alle 7 de helicopters voor de hond zijn kloten. En geen Michel Wuyts die ons lof toezwaaide voor zo’n weer te trotseren om in een flits van 6 seconden bezillions fietsende benen te kunnen aanschouwen.

De Belgen waren misschien de dappersten aller Galliërs, maar de Deijnzenaars die vandaag present waren verdienen toch ook een ferme pluim, zulleeeej.

My socks, my socks, my socks, my socks. Check it out.

10 Responses to ' Rodaniaaa. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Rodaniaaa. '.

 1. Qahwa said,

  on July 9th, 2007 at 6:42 pm

  Mah ma, kind toch. A zulk een natte voeten. En de bejaarden hebben zelfs paarse handen en hoofden.

 2. ishku said,

  on July 9th, 2007 at 6:44 pm

  Dat komt omdat slechte mensen paars worden onder UV-licht.

 3. Jochen said,

  on July 9th, 2007 at 6:47 pm

  De koers is lik op nog geen 100m van mijn werk passeerd en ik heb enkel een helicopter gezien :)

 4. Latemse vakantievrienden said,

  on July 9th, 2007 at 6:57 pm

  let maar op da’ge geen valling opgedaan hebt.

 5. Halford said,

  on July 10th, 2007 at 1:43 am

  Dienen arme mens ziet er langs achter nog helemaal geen 50 uit, jij bent zelf een slecht mens! :???:

  En over ‘t laatst de Lotto-winst van mijn bejaarde buurvrouw inpikken? :mad:

  Hengelt er iemand achter de Hitler-titel van Lilith? Wil er iemand dit doorlinken naar seniornet ajb? :lol:

 6.  freaq said,

  on July 10th, 2007 at 7:47 am

  Hun paraplu als wapen gebruiken om mensen te verjagen, maar dan wel als bange hazen in den auto gaan zitten als het regent. Ze snappen precies de functionaliteit van het ding nog niet goed.

  Als kind zag ik trouwens ooit één of andere carnavalsstoet uit Duitsland of zo op tv, en daar hielden de mensen hun paraplu’s OMGEKEERD, zodat de wuivende mensen in de passerende praalwagens die konden volgooien met spekken en al. Vond ik machtig als idee, maar op de Cityparade in Gent viel het enigszins tegen.

 7. elsje said,

  on July 10th, 2007 at 7:14 pm

  Wow! ik lees het blog van een Echte Held!! Wil je je handtekening ff scannen en dan publiceren? :smile:

 8. Tabitha said,

  on July 10th, 2007 at 8:50 pm

  Muaha @ Halford

  “Hengelt er iemand achter de Hitler-titel van Lilith? Wil er iemand dit doorlinken naar seniornet ajb? ”

  Ik dacht precies hetzelfde ^^

 9. Hooch said,

  on July 12th, 2007 at 9:58 am

  Wat ik me dan afvraag: hoe kom je op het idee om een filmpje te maken van hoe je je sokken uitwringt?

 10. jeronimo said,

  on July 13th, 2007 at 3:16 pm

  den donder is gelukkig nog steeds niet op uw hoofd hevoalln ;-) anders waarde ms normaal geworden :D

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: