July 30th, 2007

Krakzodemattebom.

Posted by ishku in Halfuur (of minder) natuur

Het gebeurde toen ik nietsvermoedend naar het scherm van mijn computer zat te staren, onderwijl denkend dat ik waarschijnlijk het saaiste weekend van mijn leven achter de rug had, want dat was het ook.

Ter huis veroordeeld was ik, omwille van een lege tank, opgebruikt belkrediet en een volledig geplunderde zichtrekening, wat op eerste zicht niet zo erg leek aangezien ik op die manier ontheven werd van oneindig getwijfel gerelateerd aan het al dan niet verlaten van mijn Grammense dolmen. Het begon dolletjes met dutjes houden in de zetel, onbeschaamd rondhossen in bevlekte t-shirts en het niet hoeven om te kijken naar de vettigheidsgraad van mijn haar, en het blééf ook dolletjes tot ik zowat 5 uur later ongemerkt getransformeerd was in een slechtgezinde neut met een lelijke kop haar, veroorzaakt door eindeloos gewentel in De Poel der Zelfmedelijden. Jacky Lafon hing er ook rond, en ze zei: “Wow.” Ik had officieel de lijn overschreden waar no Jacky Lafon had ever gone before.

En toen, uit het niets, brak een deel van mijn cactus af. Eventjes dacht ik eraan in huilen uit te barsten en tot de hemel te schreeuwen dat zelfs ongewervelden liever in twee braken dan nog langer mijn aanwezigheid te verdragen, maar ik was afgeleid door al dat bruin water dat uit mijn cacus sijpelde en de niet onaangename geur ervan. (You would have smelled it too if it was you!)

Maar toch! I came pretty close!

Het is maar dat ge het allemaal weet.

8 Responses to ' Krakzodemattebom. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Krakzodemattebom. '.

 1. vleervlinder said,

  on July 30th, 2007 at 9:17 pm

  krakzodemattebom laderopka! :mrgreen:
  er is hier op soortgelijke wijze een cactus geknakt, en ikke daar achteraf maar in poken…

 2. Park said,

  on July 30th, 2007 at 10:28 pm

  Beschaamd te vragen, maar bij het googlen ervan werd ik teruggeworpen op deze site: wat zijn grammense dolmen?

 3. Tom said,

  on July 31st, 2007 at 7:19 am

  Ik vond ‘Kraktus’ nog beter eigenlijk, waarom heb je die niet laten staan?

 4. Hooch said,

  on July 31st, 2007 at 8:47 am

  “Ik had officieel de lijn overschreden waar no Jacky Lafon had ever gone before.”

  :mrgreen:

  Ik hou van je, ishku. :smile:

 5. ishku said,

  on July 31st, 2007 at 11:18 am

  @Tom:

  Omdat mijn “kraktus”-post om de één of andere reden gans mijn lay-out verknoeide. En ik dacht ineens nog wat comments te winnen door Samson erbij te betrekken.

  Yes, I plead guilty.

 6. Tom said,

  on August 2nd, 2007 at 6:31 am

  En lukt dat zo’n beetje, van die comments?

 7. ishku said,

  on August 2nd, 2007 at 11:25 am

  Just the one, so far.. :neutral:

 8. Tom said,

  on August 2nd, 2007 at 12:44 pm

  Ik was van plan om keer wa meer te commenten en zo, maar als ge dan al begint met posts over de laatste Harry Potter, die ik nog niet gelezen heb, dan gaat dat niet lukken.

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: