August 14th, 2007

Blind in 60 seconds.

Posted by ishku in Wayback

Ik kan alleen maar vermoeden dat valkparkiet Stewie niet hield van that little Jo Lemaire-thing I got going on back in 2004. Jammer was dat.

How To Make An Arse Of Yourself In Just Two Seconds.

Bij deze daag ik mijn lieve lezers uit om zich eveneens van zijn meest belachelijke kant op audio/foto/video (high hopes?) te tonen, want we weten àllemaal maar al te goed dat die bestaan. Dat onbewaakte moment waarop je een sexylooking zelfportret wou maken, maar je eerder naar “Priceless”-toestanden toeneigde, etcetera etcetera.

Komaan.

Komààààààn.

We zijn allemaal één, yo.

All bloggers here.

Don’t leave me hanging now!

(Eventueel materiaal mag naar ishku@ishku.be gestuurd worden, en misschien kan ik dan eens jullie dag opvrolijken met tastbaar bewijs dat iedereen wel eens een gigantic ass van zichzelf maakt. And remember kids, als je er zelf eerst mee lacht, ben je lijk zestien keer cooler!)

12 Responses to ' Blind in 60 seconds. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Blind in 60 seconds. '.

 1. lilith said,

  on August 14th, 2007 at 7:54 pm

  :mrgreen: Die laatste foto is te grappig voor woorden.

  Ik ga er eens over nadenken, kim.

 2. Tom said,

  on August 14th, 2007 at 9:36 pm

  Telt mijn kauwgomfilmpke ook mee? Anders ga ik eens moeten zoeken.

 3. freaq said,

  on August 14th, 2007 at 9:54 pm

  Mijn probleem zal zijn:

  niet kunnen kiezen. :roll:

 4. Tom said,

  on August 14th, 2007 at 10:45 pm

  Die comment zou nochtans ook niet misstaan hoor, Freaq.


 5. on August 15th, 2007 at 1:44 am

  […] Can I have another piece of chocolate cake? » Blind in 60 seconds. Maak een “gigantic ass” van jezelf. (tags: funny) Tags: none […]

 6. sunnymoon said,

  on August 15th, 2007 at 10:56 am

  Na het maken van belachelijke foto’s van mezelve gil ik consistent ‘deleten die handel!’ waarop ik de daad bij het woord voeg en alle bezwarend materiaal asap vernietig. Leve de digitale fotografie, denk ik dan :cool:

 7. tomadde said,

  on August 15th, 2007 at 1:35 pm

  Mag ik de singstar foto uploaden, ishku? Nu we toch bezig zijn? :-)

 8. ishku said,

  on August 15th, 2007 at 2:10 pm

  Hey, I have already fulfilled my part, here!


 9. on August 15th, 2007 at 10:44 pm

  […] Telt dat, ishku? […]

 10. tomadde said,

  on August 16th, 2007 at 4:57 pm

  Ik vind dat mijn cactus-foto’s toch ook wel redelijk hoog scoren in deze categorie zulle.
  http://www.tomadde.be/nucleus/index.php?itemid=329

 11. Liesbet said,

  on August 16th, 2007 at 9:05 pm

  Haha, die cactus cracks me up. :smile:


 12. on September 6th, 2007 at 9:57 pm

  […] Ik zag het meteen zitten, aangemoedigd door het feit that I was completely left hànging bij mijn vorig verzoek, en maakte er reeds mijn werk van om een tekstje te schrijven en mezelf daarbij te timen. Heb ik al gezegd dat de dagen korter worden en deftige bezigheden soms hard te vinden zijn? Míjn persoonlijke tijd was 3 minuten en 2 seconden, en mijn oogkleppen weerhouden me van iemand anders dan BRTN, TFTC, FQSW en TMDE uit te dagen om beter te doen en hun geboekte resultaten te posten. Wie doet er mee?! Wie wil er gelinkt blijven? […]

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: