August 22nd, 2007

Ik zie..

Posted by ishku in Halfuur (of minder) natuur

Zeg dat ik het gezegd heb: een koude, strenge en vooral uitermate lànge winter staat ons te wachten. Hoe ik dat weet? Why shucks, noem het intuïtie!

Sinds twee dagen eet ik namelijk werkelijk the cràp out of myself, en dan neut ik helemaal onderuitgezakt, met mijn hand op mijn buik altijd een kwartiertje dat ik geen ‘pap’ of ‘vis’ meer kan zeggen en dat een simpel tikje op mijn maag het grootste barffestijn van de eeuw zou kunnen teweegbrengen. Tot ik een reep chocolade zie liggen en mijn lichaam & ziel onstopbaar naar meer snakken.

Ik hoor jullie denken; merkwaardige deductie, quoi! Say no more. Mijn buitengewoon opmerkelijke diensten zijn wel degelijk beschikbaar voor iedereen.

6 Responses to ' Ik zie.. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Ik zie.. '.

 1. vleervlinder said,

  on August 22nd, 2007 at 10:20 pm

  homer! :shock:

 2. tomadde said,

  on August 23rd, 2007 at 1:35 pm

  Strenge winter my ass. Wedden dat we wederom geen sneeuw gaan te zien krijgen, en dat we het gaan moeten stellen met overstromingen en gemeentes die om de haverklap een aanvraag gaan indienen voor het erkennen als “ramp”.

  Dat is mijn voorspelling, en daar hoef ik mij niet eens voor vol te steken!

  (een moeder als astrologe helpt wel, dat spreekt voor zich :wink: )

 3. Hooch said,

  on August 23rd, 2007 at 1:49 pm

  Ge zijt gewoon in verwachting.

 4. Morgada said,

  on August 23rd, 2007 at 4:10 pm

  .. klinkt alleszins bij-zon-der sexy!

 5. Tine said,

  on September 5th, 2007 at 4:52 pm

  Een goe vetlaagske leggen tegen die koude die gaat komen…
  Net nu ik ook dieet ga!

 6. Tine said,

  on September 5th, 2007 at 4:53 pm

  ook = op

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: