August 23rd, 2007

The Cribs - Men’s Needs.

Posted by ishku in De nieuwe alarmschijf.
The Cribs.

Van tijd tot tijd kan ik al eens helemaal loos gaan op 1 bepaald liedje, en dat wil meestal zeggen dat dat liedje dan voor mij over iets heel strafs beschikt; ein schönes Melodie, een hartbrekende gitaarrif, een insane ritmeschema, een daaraangelinkt gevoel of me de drang gevend dat ik werkelijk moét meezingen. Het gebeurt niet veel, maar als het voorvalt dat een nummer mijn verstand plotsklaps van ‘ZING!‘ laat doen, draai ik het meestal 138 keren na elkaar en als ik het de 139ste keer nog steeds met evenveel, zoniet méér gusto opzet, betekent dat meestal dat ik het hoogstwaarschijnlijk wel gans mijn leven graag zal horen.

Net zoals het me een tweetal weken geleden nog overkomen is met ‘Veronica’ van Elvis Costello (gehoord in Veronica Mars - besloten van het nog eens op te leggen - uit het niets verliefd geworden op het refrein - live-versie gecheckt op YouTube - gedraaid for dead), staan The Cribs met ‘Men’s Needs’ deze week op mijn persoonlijke nummer ééjn, ééjn,ééjn.

Op radio gehoord - gedownload - naar een YouTube-live versie geluisterd en gekeken - gehouden van het totement van de zanger en zijn stemgeluid terwijl hij “MEN’S NEEDS” keelt - 37 keer zowat overal onbewust de beginzin ingezet - blogpost over gemaakt.

Meer moet dat soms niet zijn. En het kan mij zelfs niet schelen dat 2/3 van de groep op meisjes lijken, wat zeg je me daarvan?

13 Responses to ' The Cribs - Men’s Needs. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' The Cribs - Men’s Needs. '.


 1. on August 23rd, 2007 at 11:32 pm

  […] Sicko The Cribs - Men’s Needs. » This Summary is from an article posted at Can I have another piece of chocolate cake? on Thursday, August 23, 2007 [ The Cribs.] Van tijd tot tijd kan ik al eens helemaal loos gaan op 1 bepaald liedje, … YouTube - gedraaid for dead), staan The Cribs met ‘Men’s Needs’ deze week op mijn persoonlijke nummer ééjn, ééjn,ééjn. Op radio gehoord - gedownload - naar een YouTube-live versie geluisterd en gekeken Summary Provided by Technorati.comView Original Article at Can I have another piece of chocolate cake? » 10 Most Recent News Articles About Transformers […]

 2. caramel said,

  on August 24th, 2007 at 9:33 am

  zijn het dan géén vrouwen?? :shock: die ene met het groene topje…

 3. Elke said,

  on August 24th, 2007 at 10:04 am

  @caramel: ik dacht dat ook :shock: ishku, jij little sicko.

 4. ishku said,

  on August 24th, 2007 at 12:14 pm

  Ja, want.. ik raak mezelf aan als ik aan hen denk?

  I don’t get it.. :neutral:

 5. Anneke said,

  on August 24th, 2007 at 4:17 pm

  Dat zouden dan wel ’s werelds lelijkste vrouwen ooit zijn, maar bon. :mrgreen:

  Voor de rest: uitstekend nummer!

 6. Tabitha said,

  on August 24th, 2007 at 4:19 pm

  Ik zag ze live! Ik zag ze liiiive!

 7. vleervlinder said,

  on August 26th, 2007 at 9:29 am

  ik vind dat eigenlijk feitelijk een stom liedje… en de 2 meisjes hebben dan ook nog eens lelijk haar :neutral:

 8.  freaq said,

  on August 27th, 2007 at 9:00 am

  Ben ook niet echt aan dat nummer. Heb trouwens lang gedacht dat ze ‘myspaaaaace, myyyyspaaace’ zongen, maar dat zal wel aan mij liggen.

 9. flaquita said,

  on August 27th, 2007 at 1:20 pm

  @freaq: dat ligt inderdaad aan u. In ‘myyyspiieeees!’ (als in: ‘handen af van mijn satéke’) zou ik nog net kunnen inkomen, maar ‘myspace’? Neenee. :smile:
  Trouwens, zie ik het goed en is dat clipke volledig in één take opgenomen? Leuk leuk.

 10. Morgada said,

  on August 27th, 2007 at 1:41 pm

  … en ze hebben écht een foeilijke kop (om gasten te zijn toch)

 11. Marre said,

  on August 27th, 2007 at 10:26 pm

  Ik dacht eerst dat ze “Massss meet, it’s a mass meet” zongen. :sad:

 12. lilith said,

  on August 28th, 2007 at 10:41 am

  Ik vind dat die gast nogal roept in plaats van zingt.
  En voor de rest vind ik het ook niet zo bijzonder fantastisch eigenlijk. :)

 13. Elke said,

  on August 28th, 2007 at 6:03 pm

  @ishku: neen, omdat ik ervan uitging dat gij die ene in het midden adoreert, en die zo’n beetje manboobs heeft, of zo lijkt het althans :razz:

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: