September 24th, 2007

Where did we go wrong?

Posted by ishku in Uncategorized
Was it?

Is het omdat hij langdurig in de regen gestaan heeft of heeft de technologie gezamelijk afgesproken om mij deze week keihard op mijn bakkes te laten vallen? Degene die mij van antwoord kan dienen; speak now or forever hold your breath. En ik kijk naar jouw, vuile faxmachine.

Ik ben er gisteren namelijk niet alleen in geslaagd mijn MP3-speler in het badwater te laten vallen, maar vanochtend mocht ik ook nog eens mijn neef opbellen om mijn White Lightning te komen depanneren, aangezien die het slechts op ‘reutel reutel’ houden wou. “Ui badderie zie der nie goe uit precies.” Veelbelovende woorden that say my future in cars looks bright.

Mijn White Lightning heeft mij nooit eerder in de steek gelaten, jongens. Ik dacht echt dat we iets goeds hadden..

3 Responses to ' Where did we go wrong? '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Where did we go wrong? '.

 1. Mirthe said,

  on September 24th, 2007 at 4:31 pm

  De ‘greased’-reeks zal van beter kwaliteit zijn zeker? :smile:

 2. freaq said,

  on September 24th, 2007 at 9:13 pm

  Wat er ook van zij, schone foto. Daar zijt ge vet mee, ik weet het, maar toch. Schone foto. En ge ziét hem ook stilstaan, vind ik.

 3. Liesbet said,

  on September 25th, 2007 at 8:15 am

  Ohnee, de side nein nein. (u)

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: