October 17th, 2007

Something to talk about.

Posted by ishku in Uncategorized
Owzekerst, van Planckaert vergist.

Heaps and heaps to talk about, maar ik opteer voor het gemak en maak een vlugge samenvatting van de dingen die mij de laatste tijd bezighouden en mij tevens weerhouden van verder te werken aan mijn tripverslag, waar jullie zo eagerly om zitten smeken. Yes, I hàve noticed, you lazy sons of bitches.

- Barbara; geef mij uw trip-foto’s opdat ik zou kunnen verderdoen met allerlei leuke Lake District-verhalen te staven met foto’s waar ik waanzinnig goed op sta. Want die bestaan wel degelijk. Jij weet het en ik weet het.

- Het feit dat ik vind dat ik er openlijk voor moet uitkomen dat ik Stephanie Planckaert in tegenstelling tot veel mensen géén domme kalle vind. Ik zou daar waarlijks goed mee kunnen overeenkomen, denk ik. Echt waar.

- Het feit dat ik aan het tobben ben over een change of scenery aangezien ik de afgelopen twee weken getransformeerd ben in een zelfbeklagende, onvriendelijke neude.

Wat alleen maar kan betekenen dat ik niet meer gelukkig ben met mijn huidige situatie en er iets veranderen moet. Mijn werkkeuze, indeed, maar dat is niets nieuws onder de zon. Wat wél nooit eerder besproken is, is om iets anders te gaan doen in een ander lànd. U raadt het al; England, yeah? En dat gebaseerd op mijn voorliefde voor Britse humor & muziek en 5 dagen vakantie. Onderbouwd is het nauwelijks, maar ik kan nu eenmaal helemaal níks opnoemen dat mij hier zou kunnen houden. Behalve mijn panische angst om alleen te vallen en het feit dat ik nooit eerder gekookt noch gewassen heb en dat dan opeens een volledige Noordzee verwijderd van mijn moeder wél zou moeten beginnen doen. Maar verder dus helemaal niets, en is dat op zich ook niet bepaald een triestige levensschets? Hup, nog een vloekwoord erbij en u weet meteen hoe amusant ik de laatste tijd voor mijn vrienden- en familiekring ben. Een zelfgeschreven getormenteerd lied is niet veraf meer, ye be warned.

- Wat ik eveneens voel is dat ik vandaag een ganse dag met mijn collansen achterstevoren rondgelopen heb. Hetzij; rondgewaggeld, aangezien het kruis zowat rond mijn knieën hangt te zweven. Why.. aantrekkelijk? Moi?

- Ik zou dringend Kasabian wat beter moeten leren kennen.

- Yo, kan mijn printer nog minder werken?

- Ik hou nog steeds van Arctic Monkeys, therefor I must be 12. Allez, maak dat 15, aangezien ik goesting heb om in Alex Turner zijn broek te geraken. Aan zo’n dingen dacht ik nog niet toen ik 12 was. En vervang de 15 met een 17, want op mijn 15de keek ik nog naar The Power Rangers, en niét omwille van de strakke pakjes. Maar voor de *maakt flitsende mesbewegingen met hand* mad karatetechnieken.

Ik denk eventjes verder, kwestie van niets over het hoofd te zien.

Oeh! Hier weten jullie nog helemaal niets van!

-Een tijdje geleden liet iemand (Reinaert van hierondert) me weten dat HUMO redacteurs zoekt en ik zijn voorbeeld zou moeten volgen en eveneens naar de titel zou moeten dingen. Ik twijfelde eerst, aangezien effectief iets ondernemen om dromen te verwezenlijken helemaal niet mijn stijl is, maar ik trok mijn stoute schoenen aan (kan dit spreekwoord nog schraler klinken uit mijn mond?) en schreef een brief. Tijdje erna bleek ik toch wel niet op de ja-stapel beland te zijn, zeker? De ja-stapel! Ik heb daar gelijk nooit eerder op gelegen.

Anyway, ze wilden wat meer van me weten; wat ik veranderd zou willen zien aan HUMO (beats me want ik lees HUMO zelden tot nooit), naar wat voor muziek ik luister, welke boeken ik lees and so on and so forth. Dat was juli. Verlamd door de angst dat ik misschien ooit iets zou kunnen betekenen, heb ik niet gereageerd. Tot eind september, toen iemand me zei dat ik me niet meer moet gedragen alsof mijn leven een friggin’ Vitaya-film is, en gelijk had-ie. Tot op heden nog niets ontvangen, maar ik kan toch niet meer zeggen dat ik het aan mijn neus voorbij heb laten gaan, niewaar?

Dat zal het zowat zijn. Well, carry on then! Wie wil er mee naar Engeland? Let wel: alleen léuke mensen komen in aanmerking.

Wie loopt er fel?! Wie loopt er fel?!

(ik heb koffie gedronken)

Ok, einde. Nu.

11 Responses to ' Something to talk about. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Something to talk about. '.

 1. elke said,

  on October 18th, 2007 at 8:17 am

  hier komt de tip van het jaar tegen afzakkende collants:
  1/ slip
  2/ collant
  3/ slip boven collant (best maar niet je meest oude versleten exemplaar gebruiken, ge weet maar nooit dat een windvlaag je rok op monroe-wijze omhoog tilt).
  Nooit meer afzakkende kousen, ik zweer het je!

 2. lilith said,

  on October 18th, 2007 at 8:45 am

  ik weet niet of het mijn street credibility verhoogt, maar wat elke zegt!
  Ik doe dat namelijk ook wegens zot komen van die afzakkende dingen, maat. Had ik maar meegedaan aan de bedenkers. :(

  En ga naar Engeland, Kiem.
  Wat een doldwaas avontuur dat dat zou zijn. :)

 3. Kareltje said,

  on October 18th, 2007 at 5:13 pm

  :shock: Delete de bovenstaande 2 comments! NU!!! Het verspreiden van het idee alleen al zou strafbaar moeten zijn.
  Ik denk dat ik ongeveer namens de volledige mannelijke bevolking kan spreken als ik zeg dat het aanblik van zoiets levenslange impotentie kan veroorzaken!!!
  Trouwens: Kuisheidsgordels dateren uit de duistere middeleeuwen. Tsssk!

 4. jimi fan said,

  on October 18th, 2007 at 6:03 pm

  hey,
  ik heb de foto’s van Engeland, and they are niiiiiiice!! :wink:
  I’m just waiting 4u to come and get them….
  Engeland: DOEN! ik kom op visite…om naar uwen was te kijken alleen al :lol:

  PS: wat ik zou veranderen aan HUMO…
  …. ik zou hem van achter naar voor drukken, ttz, ik lees hem altijd van
  vanachter naar voor :mrgreen:
  Greetings monkey-fan!

 5. Tom said,

  on October 18th, 2007 at 9:36 pm

  Kareltje: hu? Je ontdekt pas dat meisjes ook onderbroeken dragen? Oh boy. Wacht tot je over menstruatie leert.

 6. Xaro said,

  on October 18th, 2007 at 10:48 pm

  Be radical! Géén collants!
  De vitaya-film, is dat de zaterdagavondfilm van heden?

 7. Saskaya said,

  on October 21st, 2007 at 9:43 pm

  Allee jom…collants…dat heb ik echt al opgegeven sinds ik… euhm… 11 was ofzo. Die dingen zitten gewoon nooit goed. So my advice would be: geef het gewoon op ;-)

 8. flaquita said,

  on October 22nd, 2007 at 10:45 am

  Aan alle vrouwen ter wereld, een makkelijke en esthetisch verantwoorde oplossing: koop gewoon pantys zonder voeten! Want waarom hangt da kruis altijd op half 7 hoewel ge er net een half uur als ne zot aan hebt zitten trekken: het feit dat uw panty vanonder wordt tegengehouden door uw voet. Zo simpel is het. Ofwel natuurlijk langs den andere kant denken: van die ophoudkousen, met een sexy plakstrip aan uw dij: mét voet, maar zonder (hangend) kruis.
  Alstublieft dankuwel.


 9. on October 22nd, 2007 at 10:40 pm

  […] Ik heb vandaag een vrouw met zwarte botten, collants en een rok gezien. Of nee, wacht. Ik heb vandaag _vijf miljard_ vrouwen met zwarte botten, collants en een rok gezien. En voor de grapjassen onder ons, ze droegen ook een bovenstuk. Ik heb trouwens nog nooit het woord collants in geschreven vorm gezien voor ik er over las bij Ishku (het staat er in hoor, ergens tussen een neurotische en depressieve paragraaf). Maar ey, het was vandaag zo erg, ik was al blij om eens een meiske met haar jeansbroek in haar botten te zien rondlopen zoals uit de goeie ouwe tijd. Ik voorspel trouwens dat wintervesten met ingebouwde wanten een comeback gaan maken, maar ik heb ook ooit voorspeld dat ik later geen rijbewijs zou nodig hebben omdat ik mij toch een chauffeur ga kunnen permitteren and well, mijn tramchauffeur is een gezellige pé, maar hij weigert nog steeds een zwarte klak aan te doen en mij met “Miss Daisy” aan te spreken. That’s kinda funny, right? […]

 10. Tjoff said,

  on October 23rd, 2007 at 10:47 am

  Spijtig, ik had je graag voor Humo zien schrijven, dan had ik tenminste een reden om het ding te kopen.
  Ach, winterdepressies, ze zijn nergens goed voor. Gelukkig gaan ze over na een tijdje. Edoch, ooit zal je jezelf wat vaker forceren om in je stoute schoenen te springen maar eerst duurt het even tot je jezelf over de grens duwt van wat je zieltje kan onderdrukken.

 11. tomadde said,

  on October 26th, 2007 at 10:18 pm

  Humo. Tofkens. Het zou toch wel friggin’ grappig zijn moest ge binnen 5 jaar, als gij dan de interviewer van de grote rockbands zijt enzo, mij moet contacteren voor een interviewtje met Cloon, die op dat moment de wereld rondtouren met Metallica in het voorprogramma.

  En dan kunnen we samen lachen omdat ik dat destijds (nu dus) al lachend als comment op uwen blog postte enzo.

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: