December 5th, 2007

Diefstal.

Posted by ishku in Travak

Jullie denken: Fantasie. Mooi. Tim Burton? Nightmare Before Christmas? Waarom? Ishku. Blog? Huh?

Dit, beste vrienden, zijn de kerstkaartjes die de pooowst eind dit jaar zal uitdelen aan alleman die zich aan het loket komt aanbieden. Alleman die vriendelijk doet en bijvoorbeeld niet binnenkomt met een bakkes die al het vuil op de grond met zich meesleept, of héél dicht bij de voorgaande klant komt staan om te laten blijken dat hij of zij niet veel tijd heeft en eigenlijk betere dingen te doen heeft dan aan dat FUCKING LOKET TE STAAN WACHTEN tot hij 2 VEEL TE DURE pooowstzegels kan krijgen. De mensen kijken dan zo eens vanuit hun ooghoeken om te zien wat zo zwaar in hun nek staat te hijgen en lachen dan eens bescheiden omdat ze niet meteen willen laten blijken dat hij of zij zich THE FUCK UIT HUN SAFETY-ZONE MOET VERWIJDEREN OF ANDERS! Ah, sest la vie.

Alleszins mijn felicitaties aan Miss Clara die ervoor gezorgd heeft dat de editie van dit jaar niet lijkt alsof het rechtstreeks uit het boek ‘Paint For Dummies’ komt (zie 2006). Ik vind het waarlijks puik.

En de doos met 18 kilo kaarten die ik van mijn werk GESTOLEN heb, zegt hetzelfde. DIEFSTAL!

8 Responses to ' Diefstal. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Diefstal. '.

 1. March said,

  on December 5th, 2007 at 9:42 pm

  Je bent wel aan’t solliciteren naar een C4 hé?

 2. ishku said,

  on December 5th, 2007 at 9:51 pm

  Please, ik ben helemaal onopspoorbaar met het ganse ‘pooowst’- codewoord.

 3. freaq said,

  on December 6th, 2007 at 8:23 am

  Wanneer schrijf je nog eens een pooowst over Deinze? Post dat eens, Lava!

  :twisted:

 4. lilith said,

  on December 6th, 2007 at 9:09 am

  Maar dat wil wel zeggen dat je niet in een populair weekblad gaat kunnen staan. Het ging zo schoon zijn, kiem.

 5. June said,

  on December 6th, 2007 at 10:02 am

  18 kilo huh, dan mag ik me toch verwachten aan enkele grammekens, signed by ishku en al? :wink:

 6. Platonov said,

  on December 6th, 2007 at 3:51 pm

  Diefstal, diefstal… Transfinalisatie.

 7. Memphis said,

  on December 6th, 2007 at 9:49 pm

  Amai, Google heeft me hier enkele uren geleden gedropt temidden één van je posts uit 2005… Het ging in eerste instantie over een sinterklaasliedje van Bart Peeters, maar om toch de kadering van mijn zoekresultaten even te testen las ik even het bijhorende tekstje. De bewoording was zo volledig en illustratief, dat ik me terstond herinnerde hoe dat ‘Sinterklaasgevoel’ vroeger aanvoelde, nostalgie tot en met… En nu zit ik hier nog, te lezen…, te lachen…
  Sommige dingen zijn heel herkenbaar, andere dan weer zo uniek dat de vraag “maar hoe ???” zich opdringt…

  Doe vooral zo verder, u plakt in mijn favorieten!

  En nu maar stoppen met tikken of ik kan zo mijn eigen blog beginnen…

  Groetjes van iemand die wèl probeert vriendelijk te zijn in het pooowstkantoor, al zij het in Limburg, maar wij hebben hier ook al pooowstkantoren… :wink:

 8. fILLE said,

  on December 7th, 2007 at 3:34 pm

  Misschien moet ik toch ook maar eens naar de pooowst gaan voor die kaarten. ik zal het urenlange wachten er maar bij nemen.

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: