January 9th, 2008

The singlehood in Inglewood.

Posted by ishku in 2007

Twee dagen heb ik over een stuk tekst zitten zwoegen, handelend over ‘ishku en haar gevoelsleven van 2007’. “Mensen gaan dat interessant vinden”, dacht ik, en ook voor mezelf vond ik het best leuk om dat later nog eens te kunnen nalezen en te bedenken dat ik voor extra bedwarmte ooit slechts rekenen kon op warmwaterkruiken en fleecedekens in plaats van een gespierd mannentorso. “Hoch!” zou ik dan denken. “Het kan toch allemaal rap veranderen.”

Aldus voor the sake of history, begon ik aan mijn samenvatting. Ik schreef en schrapte, ik voegde bij, ik paste aan en werd uiteindelijk gedwongen in te zien dat ik na 2 dagen zware breinarbeid niet verder gekomen was dan 3 Word-pagina’s onversneden onsamenhangendheid. Er was zoveel dat ik wou vertellen, zoveel standpunten die ik duidelijk wou maken en wensen die ik erin wou verwerken, en dat allemaal in woorden te gieten bleek moeilijker dan initieel gedacht.

Dus voila. Nieuwe lei.

Laten we eerst en vooral beginnen met de vaststelling dat 2007 alweer een jaar was waarin ik als vrijgezellin pas ging slapen wanneer ik er gewoon zín in had, en niet pas nadat ik mijn besnorde man van zijn glas Kasteelbier voorzien had. Jawel, ik gebruik het woord ‘alweer’, aangezien het nu al zo’n 3 jaar all about the singlehood in Inglewood is. Ik gebruik eveneens het woord ‘Kasteelbier’ en zal later ook een allusie maken op de reclame met Tia Hellebaut om aan te tonen hoe sizzling actueel ik wel niet bezig ben en daar best wel eens voor zou mogen beloond worden.

Anyway, ik moet grif toegeven dat, ondanks het feit ik eigenlijk driekwart van mijn leven geen veelbetekenende ander in mijn leven gehad heb, ik soms wel ergens iets meen te missen. Je weet wel hoe het gaat; ’s avonds alleen onder de lakens kruipen, uitnodigingen krijgen op naam van ‘Kim & partner’, misselijkmakende koppels op tandems zien rijden; het kan het één en ander losmaken. Kettingen enzo. Echter, daarover klagen mag ik niet, aangezien mijn éigen superhoge standaarden er intussen voor gezorgd hebben dat een kerel al ferm Disney zou moeten zijn eer ik hem een eerlijke kans zou willen geven. Ach, die goeie oude standaarden, je zou ze kunnen vervloeken, maar het zullen diezelfde standaarden zijn die ervoor zullen zorgen dat ik mezelf later niet voor het hoofd zal willen schoppen wanneer ik ontdek dat ik de meest vruchtbare jaren van mijn leven aan een complete muttenhead verkwist heb.

Waarín ik op liefdesvlak moet geloven, weet ik trouwens ook nog steeds niet zo goed. Het zou hopeloos romantisch zijn te denken dat er 1 heel bijzonder iemand bestaat waarmee ik met gemak graag ouder zou willen worden, maar daar heb ik nogal moeite mee, aangezien ik uit vroegere relaties heb moeten vaststellen dat een relatie maar zolang duurt tot 1 van de 2 beseft dat er niets meer uit te halen valt, en de evolutie waarvoor je eigenlijk getekend had, uiteindelijk ook de reden voor de finale doodsteek zal zijn. * knikt voor zowat 10 seconden met het hoofd *

Het kan natuurlijk ook zijn dat, omwille van het feit dat uit bovenstaande bewering blijkt dat mijn ziel dóód is, geen enkele kerel het ziet zitten om mij effectief aan te spreken en te vragen wat mijn lievelingskleur is. Of het feit dat ik keihard begin te zweten als ik daadwerkelijk moet praten met iemand die ik nogal zie zitten, dat kan ook. Allemaal mogelijk verklaringen as to the why and how, maar laten we voorlopig stellen dat als ik het op mijn blog over een ‘Hem’ zal hebben, het wellicht over onze goeie heer Jezus Christus zal gaan in plaats van de kerel die er warempel in geslaagd is zichzelf aan mij te verkopen. “Die moet nog geboren worden.”, denk ik dan bij mezelf. “Waarop ik dan zeker nog eerst minstens 16 jaar moet wachten eer het legaal is.”

Wat ik dan ook zal doen. Mensen van de kinderbescherming.

16 Responses to ' The singlehood in Inglewood. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' The singlehood in Inglewood. '.

 1. jimi fan said,

  on January 9th, 2008 at 11:06 pm

  ….Jezus….!

 2. Matthias said,

  on January 9th, 2008 at 11:21 pm

  :shock:

 3. Morgada said,

  on January 10th, 2008 at 12:47 am

  Zoekt ge nu via uwen blog een lief?

 4. beebz said,

  on January 10th, 2008 at 1:00 am

  Waarlijks!

 5.  freaq said,

  on January 10th, 2008 at 8:20 am

  Dat van die koppels op tandems vind ik funny cause true, en dat van die ketting vind ik gewoonweg machtig grappig. Zo’n lol waarvan ik wou dat ik en niet jij hem had verzonnen, you know.

  Stomme reply op zo’n zieleroerselen natuurlijk, maar wácht, oh jij ongeduldige deerne, want hier komt de Essentsie:

  volgens mij zijt ge simpelweg té straf, té imponerend, té grappig en ad rem, té overwhelming, té te (bel, haha). en dat schrikt de knappe jongelingen af, denk ik. Feit is immers dat knappe jongelingen nooit helemààl perfect zijn. Ze bezitten alle goeie kwaliteiten uit je wishlist, except for one: ‘de moed om af te stappen op een meiske dat nog geweldiger is dan zij zelf.’

  Een beetje zoals ik, maar toen zette Driesterje de eerste stap en de rest is geschiedenis. :cool: (en ook wel :mrgreen: )

  Trouwens, Coco Jr. is weer available!


 6. on January 10th, 2008 at 9:57 am

  I second freaq,
  en doe meteen alsof het ook voor mij zo wel zal zijn bedoeld. :mrgreen:
  Bonne chance in 2008!

 7. lilith said,

  on January 10th, 2008 at 10:37 am

  Ei ishku, als ik een vent was zou ik het wel weten, pertank. PER TANK. :mrgreen:

 8. Maarten said,

  on January 10th, 2008 at 11:31 am

  Vrouwelijke vrijgezellen zijn vrijgevochten. Mannelijke vrijgezellen zijn zielig (behalve ik). Wees blij dat je tot de eerste groep behoort ;)

 9. caramel said,

  on January 10th, 2008 at 4:04 pm

  had ik geen lief, ik zout wel weten…

 10. ishku said,

  on January 10th, 2008 at 5:13 pm

  Dat ik een total catch ben, wist ik ook wel al hoor, jongens.

 11. jimi fan said,

  on January 10th, 2008 at 6:22 pm

  vrouwen catch….hmmmmm
  :mrgreen:

 12. tomadde said,

  on January 11th, 2008 at 2:53 pm

  Jaja, moest ik geen lief hebben zou ik ‘t ook wel weten … ow, maar wacht … :???: :mrgreen:

 13. oker said,

  on January 11th, 2008 at 3:31 pm

  “misselijkmakende koppels op tandems zien rijden;”

  Woon je in Leuven of omgeving? Ik rijd namelijk vrijwel dagelijks op een witte tandem door de stad, met partner enzo.

 14.  freaq said,

  on January 11th, 2008 at 3:48 pm

  En zit Enzo dan van voor of achteraan?

 15. boskabout said,

  on January 11th, 2008 at 8:09 pm

  Alvast erop eh! (op’t zadel eh, for the dirty minds!)

 16. Floor said,

  on March 11th, 2008 at 5:28 pm

  Groot gelijk, mannen, groot gelijk.
  Zowel over de misselijkmakende tandemkoppels als over de vrijgevochten vrouwelijke singles als over het feit dat die laatste categorie menig man imponeert.
  Ik herken dat. Als vrouwelijke single.

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: