February 28th, 2008

We would have gone to the cinemaaah.

Posted by ishku in Muziek

Het leven aaneenrijgen met negatieve gedachten is niet de manier waarop men de reis moet afleggen, maar het moet me, met zowat een maand vertraging, toch even van het hart hoe hard ik het liedje ‘I’ll kill her’ van Soko verafschuw. Soko is mijn Ann Lee (met Two Times, tudududuu) van de hedendaagse muziek en het verblijdt me dan ook hen terug naar de dieptes van de hitlijsten te zien afdalen, maar wat er nog het meest steekt is dit:

Lissen.

Telkens ik onverwachts deze intro hoor weerklinken, begin ik van nature mijn neus op te trekken tot ik moet vaststellen dat het om één van mijn meest favoriete liedjes van het moment gaat, namelijk Colbie Caillat’s Bubbly. And that really grinds my gear.

So kiel hier and get incarcerated already, Stéphanie Sokolinski (Bordeaux, 1986). Als dat jouw échte naam is.

8 Responses to ' We would have gone to the cinemaaah. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' We would have gone to the cinemaaah. '.

 1. elke said,

  on February 28th, 2008 at 4:10 pm

  Ooooooo dankuwel.
  Ik haat dat liedje ook als de pest. Blij dat er nog zijn die er zo over denken.

 2. freaq said,

  on February 28th, 2008 at 9:07 pm

  I’ll Kiem her, zou dat geen perfecte debuutsingle zijn, Ishku?

 3. Zaloezie said,

  on March 3rd, 2008 at 1:04 am

  Dat komt ervan als je een zonnebril draagt onder de zonnebank.

 4. biezonder said,

  on March 3rd, 2008 at 11:37 am

  Ik heb er een tijdje terug ook iets over geschreven op mijn blog - tip tap top, de link zit verstopt (onder mijn naam)
  Ik deel in ieder geval je mening over dit vreeesuluke liedje…

 5. Zaloezie said,

  on March 3rd, 2008 at 1:46 pm

  Wat zegt ze precies in de intro?

 6. eftokati said,

  on March 4th, 2008 at 11:37 am

  Aaaah, yesss! Er zijn nog meer mensen die instant braakneigingen krijgen van dat liedjen. Dacht al dat ‘t aan mij lag.

 7. birit said,

  on March 4th, 2008 at 2:42 pm

  We (jongerenkrant) doen een boeiend debat over de verschillen in perceptie tussen de Waalse en de Vlaamse pers, met enkele topjournalisten! Woensdagavond, om acht uur, in het Geuzenhuis. Details: zie echtblog.wordpress.com. Merciekes om te komen!

  ps ik zoek graave journalisten uit oost- en west vl, volgende week ga ik naar Gent om te zoeken… keep y’all informed

 8. jeronimo said,

  on March 7th, 2008 at 2:10 pm

  lol de gelijkenis is treffend :-)
  ik vind kate nash pas irritant eigenlijk feitelijk

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: