March 31st, 2008

Wuvveweek.

Posted by ishku in Uncategorized

Heb ik toch wel wijvenweek gemist, zekers.

Special thanks daarvoor aan Fatima van de klantendienst van Telenet die me nodeloos drie dagen op een nieuwe voeding liet wachten, terwijl ik haar ever so duidelijk gemaakt had dat het echt wel niét aan de voeding kon liggen. Maar wél bedankt aan de reparateur die me van een nieuwe gratis modem voorzien heeft. Tit for tat.
Wijven en technologie ook.. OHNOYOUDIDNT!

MAAR WACHT! MISSCHIEN MOET IK DEZE WEEK MAAR MIJN EIGEN WIJVENWEEK HOUDEN! HAJA!

One Response to ' Wuvveweek. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Wuvveweek. '.

  1. lamazone said,

    on March 31st, 2008 at 8:14 pm

    Yay! (Doen!)

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: