April 16th, 2008

Huilen zonder pet op.

Posted by ishku in Muziek

Vanavond zenden ze op Vijftv om kwart na negen Elizabethtown uit, met daarin acterend Kirsten Dunst en Orlando Bloom. Al is Borelando in mijn ogen eerder een reden om niét te kijken, maar ik raad jullie toch aan af te stemmen. Beklijvend vond ik het niet echt, maar hell, je bent even weg en de redelijk geweldigde soundtrack is er, ondanks het flutverhaal, toch in geslaagd mij ontroerd achter te laten.

Zet dus vooral jullie oren open en weet mij achteraf te vertellen hoe hard ik soundtrackgewijs wel gelijk had. En hoe geslaagd jullie mijn Orlando-woordspeling op een maximum van 10 vonden.

8 Responses to ' Huilen zonder pet op. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Huilen zonder pet op. '.

 1. vleervlinder said,

  on April 17th, 2008 at 7:00 am

  Borelando: 8/10 :mrgreen:

 2. chateaubrys said,

  on April 17th, 2008 at 7:38 am

  Ik zweer bij Mark Kermodes ‘Orlundo Bland’

 3. lamazone said,

  on April 17th, 2008 at 1:23 pm

  Ik heb de film gezien maar delen uitgeblokt denk ik, want soundtrackgewijs zegt het me niets. Niets zeg ik u.

 4. Julie said,

  on April 17th, 2008 at 2:47 pm

  10/10 wegens volledig correct al durfde hij in deze film wel eens acteren ipv loensen. Flutverhaal inderdaad, maar vond wel de itinerary wel een zeer zalig idee alsook het losjes uit de pols verstrooien van de papa.

 5. Morgada said,

  on April 18th, 2008 at 10:15 am

  Pfff.. ik vond er geen bal aan, eigenlijk. En de scheve tanden van Kirsten Dunst weerhielden me goed naar de soundtrack te kunnen luisteren. Over heel de lijn…. bu(rlando)erks.

 6. Zaloezie said,

  on April 19th, 2008 at 9:50 am

  6/10, dat kon beter.

 7. jimi fan said,

  on April 22nd, 2008 at 12:23 am

  hey,
  oe oud zou da muurke zijn?

 8. karin r. said,

  on April 26th, 2008 at 11:00 am

  vind ‘m wel
  een lekker ding.

  eigenlijk.

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: