April 22nd, 2008

Sans bra.

Posted by ishku in Halfuur (of minder) natuur

Ik zeg het u: ik heb waarlijk de mooiste periode van het jaar uitgekozen om werkloos te zijn. Beetje wandelen in de zon, beetje lezen in de zon (en daarna alles groen zien) én ik heb zelfs de tijd gevonden om mijn potloden en schetsboek terug boven te halen. Maar weet je wat er helemaal fantastisch is? Ik vind warempel de tijd om de vogels te horen fluiten. Ik vrees een beetje, dat als het zo verder gaat, ik binnen een week of twee zal weigeren een BH aan te trekken, maar dat zien we dan wel weer.Deze ochtend hoorde ik deze:

Klik hier.

Wie raden kan welke vogel dit lied ten berde brengt, mag van mij een week zonder BH rondlopen. De tweede krijgt een handtekening van mijn Yaris, en de derde.. die mag ernaar fluiten! Ahaaahahaah. OK, ja.

9 Responses to ' Sans bra. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Sans bra. '.

 1. march said,

  on April 22nd, 2008 at 8:20 pm

  Een vink.

 2. ishku said,

  on April 22nd, 2008 at 8:36 pm

  Je weet wat je te doen staat, March.

 3. crowolf said,

  on April 22nd, 2008 at 8:40 pm

  Bij ons noemen ze dat een ’suskewiet’ :P

 4. march said,

  on April 22nd, 2008 at 8:40 pm

  Ik ging eigenlijk gaan voor de handtekening van de Yaris, maar ik kon het spuien van mijn ornithologische kennis niet onderdrukken. Mar bon. Die week kan er nu ook nog wel bij. :mrgreen:

 5. Zaloezie said,

  on April 24th, 2008 at 12:18 am

  Wat ongelofelijk obvious. Ik eis een schiftingsvraag. Ik wil geen BH aandoen deze week :cry:

 6. lamazone said,

  on April 24th, 2008 at 1:30 am

  /draagt nooit een bh

 7. ishku said,

  on April 24th, 2008 at 9:37 am

  Maar zijt gij nu eigenlijk een man of een vrouw, lamazone?

 8. lamazone said,

  on April 24th, 2008 at 11:53 pm

  Gender is bijzaak beste Ishku.

 9. lamazone said,

  on August 13th, 2008 at 6:35 pm

  o, en baai da wee, augustus is ook een schone periode om jobless te zijn.

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: