May 25th, 2008

She better recognize.

Posted by ishku in Regurgitatio
Leki.

Tijdens het bijspijkeren van mijn CV ( omg, it’s só hard to find the right picture! ), overviel me nogmaals hoe hard ik Karoline Kamosi haar “from da streetz to da palace” - accent verafschuw. Ondanks het feit dat het nu al zowat drié uren geleden is dat ik even bij Showtime op JIMtv ben blijven plakken, kan ik er nóg spontaan van gaan wurgen, I swear to God.

Ze spreekt gelijk ze al 16 jaar trouw bezig is haar hypotheek van haar two-bedroom flat in Brooklyn af te betalen en dat stoort me, because she is not. Zo’n übervettig Amerikaans accent komend uit de mond van eerder welke Europeaan zou bij wet verboden moeten worden and bàck up that law I would, dammit!

(ik heb net een seizoen Ugly Betty achter de kiezen, so pardonne-moi the overload of cheerleader-Inglès.)

5 Responses to ' She better recognize. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' She better recognize. '.

 1. zofie said,

  on May 26th, 2008 at 6:06 am

  Lang leve de mute-knop op de afstandsbediening als zij aan het woord is.
  Ik erger mij dus ook dood aan dat accentje van haar.

 2. Mirthe said,

  on May 26th, 2008 at 5:52 pm

  En Gabriël Rios dan. Die mens woont al jaren in la Belgique en hij spreekt nog steeds geen fatsoenlijk Nederlands. Als je hem hoort spreken is dat een mengeling van (Amerikaans) Engels en Nederlands. Onverstaanbaar gewoon.

  Maar ja, inderdaad, die Karoline kan ik ook niet horen :D

 3. Ann said,

  on May 26th, 2008 at 5:55 pm

  Maar Gabriël is leuk om naar te kijken en te luisteren als hij zingt, dus ‘t is hem vergeven. (l)

 4. biezonder said,

  on May 26th, 2008 at 8:35 pm

  En Luc Janssens dan, met zijn nep-Hollands. Grmsbl.

 5. syho said,

  on June 6th, 2008 at 10:04 am

  en Luc De Vos dan??? als die zijn mond opentrekt krijg ik terplekke maagpijn! :oops:

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: