May 30th, 2008

Nightshooting.

Posted by ishku in iPonder

Ik werd vannacht achternagezeten door kwade raven en Shetlandpony’s die zich verzameld hadden op het dak van onze geburen nadat ik een gigantische raaf had neergeschoten met het waterpistool dat ik altijd gebruik om roofvogels of katten van vogelnesten in onze buurt weg te jagen. Niet dat ik het ooit al eens moeten trekken heb, maar laat het geweten zijn dat ik niet terugschrik om het effectief te gebruiken!

Soms vind ik het echt doodjammer dat ik ’s nachts niet gefilmd word; lopen voor mijn leven, deuren barricaderen en precisieschieten op vogels, dat kan toch niet anders dan geweldig spectaculaire nachtbeelden opleveren?

Ik zou dat eens moeten doen.

3 Responses to ' Nightshooting. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Nightshooting. '.

 1. vleervlinder said,

  on May 30th, 2008 at 7:02 pm

  ik kan ’s nachts wel omhoog lopen tegen gevels van wolkenkrabbers :cool:

 2. Liesbet said,

  on May 31st, 2008 at 10:22 am

  Ik was vannacht megavies op u omdat ge het laatste flessenwater had opgedronken, I always knew you were quite a bitch.

 3. Zaloezie said,

  on June 1st, 2008 at 10:59 am

  Ik verander om middernacht in een wolf. Gelukkig ben ik dan aan het slapen.

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: