June 10th, 2008

We’ll always have the frozen yoghurt section.

Posted by ishku in Terug naar school.

Wat ben ik een gigantisch emotionele plooier, man!

Neen. Ik was niet van plan in september een tweede jaar Spaans te starten, en waarom zou ik ook? Ik heb geen intenties om naar Spanje te trekken, noch heb ik overdreven interesse in Spaanse actividades culturales, dus zou ik bijgevolg niet beter mijn vrije tijd spenderen aan iets waarmee ik actief bezig kan zijn? Iets dat nauwer aansluit bij mijn hobby’s bijvoorbeeld, of me werkgewijs een extra zetje geven kan?

De sterren exclameerden “MAAR JA, WAAR!”, en wé-ken-lang stond mijn besluit dan ook supersolid as a rock, om dan vanavond terug aan het wankelen te gaan, y por qué? Omdat ik bepaalde mensen léuk vind. En ik het dan ook jammer zou vinden die voortaan slechts per toeval eens in de Colruyt tegen het lijf te lopen, ondanks verwoede pogingen van mijn kant uit om tijdig de frozen yoghurt section zijnde anonimiteit in te duiken. Want jawel, zo is de social handicapable in mij wel, hoor.

Man, ben ik écht aan het overwegen 100 euro en tàlloze levensuren op te offeren omdat ik bepaalde mensen best hebben kan en ik een sucker ben voor het klasgevoel en vrijblijvende gesprekken tijdens veel te lange pauzes?

Ben ik?

Heb ik

nood aan

werk?

5 Responses to ' We’ll always have the frozen yoghurt section. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' We’ll always have the frozen yoghurt section. '.

 1. jimi fan said,

  on June 10th, 2008 at 11:51 pm

  good choice!
  :)

 2. caramel said,

  on June 10th, 2008 at 11:57 pm

  blijkbaar

 3.  freaq said,

  on June 11th, 2008 at 8:16 am

  maar als ge nu eens in de Colruyt ging werken, Ishku, dan zouden ze je systematisch kunnen komen bezoeken! (hetzij individueel, hetzij in groep)

 4. Tom said,

  on June 11th, 2008 at 9:35 am

  Ik zou het niet doen.

 5. biezonder said,

  on June 11th, 2008 at 6:20 pm

  Iets leren is altijd mooi meegenomen. Ge weet nooit waar je het ooit voor nodig hebt (ik denk…latin lover? menukaart in Spaans restaurant? te gebruiken als geheime taal?)

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: