August 7th, 2008

The egg on my leg.

Posted by ishku in Halfuur (of minder) natuur

Gisteravond tot het donker and beyond was op het terras gezeten en all I got was this humongously inflamed egg on my leg. En ik zit het gans tijd aan te raken omdat, hoe vies het ook moge zijn, het toch wel een nieuwigheid op mijn lijf is en mijn hand het niet kan laten voortdurend op onderzoek uit te gaan. Om vervolgens te ontdekken dat het oppervlak ervan precies 10 keer warmer is dan mijn lichaamstemperatuur, en eveneens om te checken of zich intussen geen larven aan het ontwikkelen zijn.

Man, het ziet er nog vadsiger uit op foto!

10 Responses to ' The egg on my leg. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' The egg on my leg. '.

 1. Bezorgde lurker said,

  on August 7th, 2008 at 11:17 pm

  Zeker dat het geen bursitis is? http://nl.wikipedia.org/wiki/Slijmbeursontsteking

 2. vleervlinder said,

  on August 7th, 2008 at 11:20 pm

  dazenbeet?
  ik heb er een paar jaar geleden 3 gehad op mijn been en die zijn toen zo serieus opgezwollen dat ik niet meer in al mijn broeken paste :???:
  ik werd fucking zot van de jeuk :shock:

 3. ishku said,

  on August 7th, 2008 at 11:28 pm

  Ik ben een tweetal weken geleden gebeten door een daas die ik vervolgens uit haar lijden verlost heb omdat ze precies lag te creperen op de grond, en die beet heb ik dan echt gevoéld, maar verder geen reactie erop gekregen.

  Maar dít. Ik had gisteravond een bolletje opgemerkt, meer niets en vanochtend deze whopper.

 4. ishku said,

  on August 7th, 2008 at 11:29 pm

  Dus. Ik denk van niet.. :smile:

 5. elke said,

  on August 8th, 2008 at 2:19 pm

  Ik dacht ook direkt aan een daas eigenlijk. Ooit iets gelijkaardigs gehad en twee dagen later stond er een etterende blaas op die ik om de zoveel tijd moest doorprikken (en die dan lekker weer volliep, geweldig!). Laat ons maar hopen dat het dat niet is. :???:

 6. Eikebah said,

  on August 8th, 2008 at 5:21 pm

  Ik vind “egg on my leg” anders wel geweldig leuk om uit te spreken.

  Ik zou eigenlijk ook denken dat het een beet van een daas is. Ge voelt die beten niet altijd even hard (believe me, ik ben er vorige week een keer of 20 door gestoken) en bij mij zwellen sommige van die beten enorm op en andere beten dan weer totaal niet. Maar ik ben geen kenner en het kan ook eender welk ander ding geweest zijn… Aliens, ofzo.

 7. Evita said,

  on August 8th, 2008 at 8:23 pm

  Heb het ook gehad van de zomer… juist hetzelfde. Op vakantie in Italië. We zaten daar op een camping tussen de bomen in een tentje, dus wie weet wat voor beest was het. Insectenzalf aangedaan en na een paar dagen was het helemaal weggetrokken.

 8. Gilius_Caesar said,

  on August 9th, 2008 at 3:02 pm

  Ik heb geen idee wat is het is, maar IIIIIIEEEEUUUUWWWW!!

 9. Zaloezie said,

  on August 9th, 2008 at 11:53 pm

  Opensnijden, zodat etter en maden eruit kunnen.

 10. boskabout said,

  on August 13th, 2008 at 11:07 pm

  Zie, daar bestaat dus een tante-verpleegster voor, of nen nonkel-doktoor, of ne gewone meneer den doktoor. Niet? :-)

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: