August 18th, 2008

Me and Peter Verhulst (II)

Posted by ishku in Muziek
Pas op! Spoilerfoto!

Of ik uiteindelijk titel en uitvoerder gevonden heb? Laat ik jullie een heel lang verhaal en mezelf veel tekst en uitleg besparen door simpelweg: “Jaak.” te antwoorden. Een klein halfuurtje voor ik opgebeld werd, heeft Google me geleid naar ‘Anyone Who Had A Heart’ van Dionne Warwick en liep ik als een uitzinnige naar beneden om iedereen te laten weten dat ik de oplossing gevonden had, waarna ik terug naar boven liep en een willekeurige Kiekeboe-strip ter hand nam om te voorkomen dat ik niet terplekke spontaan zou ontbranden van de zenuwen.

Daar zat ik dan, in complete afzondering op mijn ouders’ kamer, trachtend mijn ademhaling onder controle te krijgen en te voorkomen dat ik zoals gewoonlijk zou praten aan een tempo waarvoor zelfs Lieven Scheire op één knie zou gaan en met een zwierige armzwaai voor me neer zou buigen.

Diegenen die niet bepaald uitblinken in foto’s interpreteren en zich nog steeds afvragen of het me daadwerkelijk iets opgeleverd heeft, kunnen dat hier te weten komen, maar voel jullie zéker niet verplicht om effectief te luisteren en daarbij het respect waarop ik reeds enkele jaren mag rekenen voor eeuwig en altijd te verliezen. Ik zou het anders terugkopen met het geld dat mijn 60 Win For Life - krasloten me opgeleverd hebben, maar ik vermoed dat de straatwaarde van respect dezer dagen iets hoger ligt dan €75. Ik heb €75 gewonnen met mijn krasloten.

Voilà. Iedereen content, ik er vanaf en laten we over àlles behalve mijn deelname aan De Topcollectie op Radio 2 van anderhalve maand geleden praten in de comments hieronder.

9 Responses to ' Me and Peter Verhulst (II) '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Me and Peter Verhulst (II) '.

 1. ishku said,

  on August 18th, 2008 at 7:39 pm

  Abortus. Het is me wat.

 2. Freaqshow said,

  on August 18th, 2008 at 7:50 pm

  Over Burt Bekkerooaawr?

 3. Rikea said,

  on August 18th, 2008 at 11:48 pm

  Ik vind dat Kris Meertens er als atletiekcommentator op Spooaartza een bijzonder opmerkelijk gebruik op na houdt van nu eens de Franse R, dan weer de rollende R, en dan weer de Duitse R. :neutral:

 4. Teevee said,

  on August 19th, 2008 at 2:38 am

  Hela :cool:

 5. Baaigones said,

  on August 19th, 2008 at 9:24 am

  Over muziekquizzen en daarbijhorende toch wel enigszins vreemde ontmoetingen ga ik ook in alle talen zwijgen :mrgreen:

 6.  freaq said,

  on August 19th, 2008 at 9:53 am

  Ben jij het, Danzel?

 7. rendv said,

  on August 19th, 2008 at 9:07 pm

  Damn, Cilla Black heeft dat gecovered! Ik zou dus niets gewonnen hebben :-(

 8. Baaigones said,

  on August 20th, 2008 at 9:06 am

  Rendv, aangezien de tekst in beide versies identiek blijft denk ik dat Radio 2 wel zo coulant (woord dat ik altijd al eens wou gebruiken) geweest zou zijn om ook Cilla Black goed te keuren. Zélfs met een antwoord als Atomic Kitten denk ik dat ze nog toegeeflijk geweest zouden zijn … en nee Freaq, ik ben Danzel niet (alhoewel zijn wereldschijf ‘ Put Your Hands Up In The Air’ wél gevraagd werd op de laatste muziekquizconfrontatie waar we de degens kruisten).

 9. jeronimo said,

  on August 23rd, 2008 at 3:13 pm

  het feit dat uit mijn gehoortest bleek da tik ergens toch ietwat schade heb , blijkt nu maar dat ik niets verstaan heb van wat die verhelst zei vooral de noodzakelijk te begrijpen stukken zoals “de vraag” en het” antwoord” :s
  maar aan de “tutulututu” (uit de snorkels I presume, meer bepaald toter zijn getutulutututu) te horen ben je gewonnen als ook zo blijkt leesbaar uit uw blog
  bij deze: trakteren de volgende keer da tik u zie!

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: