September 30th, 2008

Whoooew.

Posted by ishku in Muziek
Eén van de 12 foto's die Google me kon voorschotelen.

Laten we toegeven: de Britse groep Keane zal nooit écht de coolste en meest hippe groep in de wereld van muziekentertainment worden. God weet hoe die gasten eigenlijk heten, hoe ze eruitzien, wat ze graag eten en of ze al dan niet vast vrijen. In the world of average, Keane is king. Ze zijn getalenteerd genoeg om regelmatig eens op de radio te draaien, maar te saai om verder enige vragen over te stellen.

Ik viel dan ook steil achterover toen bleek dat de zanger indertijd an den drank en den druhs gezeten heeft. Zo zie je maar, eruitzien en zingen als een koorjongen is niet hetzelfde als effectief een koorjongen zijn! Ha! Zeg nog eens dat ik jullie niet verwen wat betreft het verlenen van adviezen die jullie wellicht nooit van z’n leven zullen kunnen gebruiken.

Dus OK ja, Tom Chaplin beweegt even soepel als Quickstep-parketvloer en hun overpeinzende teksten neigen wel eens naar pure overdrijving, maar verdorie, wanneer ik op een koude, in mist gehulde herfstochtend met de chauffage op 3 naar mijn werk rijd, dan geniét ik ervan een CD van Keane in mijn lader te schuiven en mij te laten meevoeren naar alle uithoeken van het emotionele spectrum dat hun repertoire tracht te bestrijken.

Maar dan opeens komen ze met het volgende af:

And I’m like ‘huh?’

Maar ik vind het niet erg. Ik vind het zelfs heel erg goed. Zodanig goed dat ik effectief overweeg me hun nieuwe CD aan te schaffen en hem misschien ook eens op klaarlichte dag op te leggen. Not so bad for averages Joe’s. Not bad at all, crystal ball.

6 Responses to ' Whoooew. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Whoooew. '.

 1. lilith said,

  on September 30th, 2008 at 9:15 pm

  Ondergetekende is er ook nogal zot van.
  En ontdekte vandaag dat die hastn op 27 oktober ofzo naar Antwerpen komen.
  Uhuh.


 2. on September 30th, 2008 at 10:30 pm

  terwijl ik dit bericht lees spelen ze juist een clip van keane op tv! how weird is that?

 3. Nathalie said,

  on October 1st, 2008 at 4:05 pm

  iedere keer als ik het hoor denk was dat voor een positieve band (alhoewel de tekst), en dan komt daarna weer het besef het is de nieuwe Keane.

 4. Hooch said,

  on October 2nd, 2008 at 10:44 am

  Ik heb ze eens live gezien op Werchter, ze waren goed. dus ik ga de 27e naar Antwerpen. Ik durf daarvoor uitkomen.

  En: ik rijdt?

 5. Harm said,

  on October 2nd, 2008 at 5:49 pm

  Don’t judge a book by its cover, eh.

 6. Nathalie said,

  on October 2nd, 2008 at 5:56 pm

  ik heb ze eens gezien op Lowlands, ze waren slecht. Toegegeven de jongens waren toen al drie jaar op tour ofzo en tja blijkbaar ook aan de drugs enzo dus kan ook daaraan gelegen hebben. Maar oke de ceedees kan ik met mate wel hebben en dat nieuw singletjes is verdomd fijn nogmaals.

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: