November 10th, 2008

Maak plaats, maak plaats, maak plaats.

Posted by ishku in iPonder

Zou het een typische trend zijn in het leven van een mid-twintiger zijn om opeens zonder problemen bepaalde zaken te kunnen weggooien?

En liefst zoveel mogelijk?

Wat een verschil met toen ik een puber was! Toen zou ik bij wijze van spreken de neusbeesten van mijn vlammen op chronologische volgorde in een booger-mapje gestoken hebben. And I do say: bij wijze van spreken.

Zou dat zijn omdat een tiener nog steeds zoekt naar wie hij of zij is en daarvoor zoveel mogelijk materiaal bijhoudt bij wijze van enige houvast? En een twintiger zijn echte leven wil starten en zich zoveel mogelijk van onnodige troep wil ontdoen?

I’m just blurting out theories here.

6 Responses to ' Maak plaats, maak plaats, maak plaats. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Maak plaats, maak plaats, maak plaats. '.

 1. syho said,

  on November 10th, 2008 at 7:35 pm

  Tegen dat je 20 bent heb je gewoon zo danig veel verzameld, als je dan eens verhuist dan vliegt alles gewoon zonder boe of ba de vuilbak in, want alles wat je verhuist moet je een plaatsje geven en op dat plaatsje kan niks nieuws komen…en er is niks leuker dan nieuwe dingen kopen voor je nieuwe huis :-)

 2. geenidee said,

  on November 11th, 2008 at 12:43 pm

  “zijn echte leven” - bestaat er dan een “vals” leven, misschien? Ik heb eigenlijk nooit iets bijgehouden wat betreft niet-familie gerelateerde aangelegenheden. Als de persoon in kwestie toch niet bereikbaar is - waarom zou je dan in Godsnaam de moeite troosten om proberen een herinnering te omarmen? Is het niet beter je aandacht te geven aan mensen die wel fysiek aanwezig zijn, waarmee je wel kunt praten (je weet wel: via gesproken woorden)? Dingen praten nu eenmaal nooit terug, denk ik (maar hey - ik weet dat ook allemaal niet).

 3. vleervlinder said,

  on November 11th, 2008 at 9:54 pm

  wow, dat wil dus zeggen dat ik eindelijk weet wie ik ben, ik begin namelijk dingen weg te gooien na 10 jaar hamsteren :mrgreen:

 4.  freaq said,

  on November 12th, 2008 at 9:50 am

  Gefeliciteerd met de nominoasje!

 5. lamazone said,

  on November 12th, 2008 at 2:13 pm

  Tegen dat je dertig bent, heb je weer enorm veel ballast verzameld. Ofte in uw bovenkamer, ofte achteraan op uw derrière.

 6. LaSofia said,

  on November 15th, 2008 at 7:15 pm

  Ik denk dat je zelf alles al verklaard hebt in je post.. :-)

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: