November 12th, 2008

Ooh, something to cry about.

Posted by ishku in TV

Ik wil ook een Ierse kerel die mij kan dragen, gitaar kan spelen, zich niet schaamt om karaoke te zingen en armen als in 5 elkaar gevlochten scheepstouwen heeft. In fact, I would pay good money for it in de zaak “Desireland”. Snaptet? Goe gevonden, hé?

Mensen die zin hebben om vanaf minuut 10 van een film te beginnen schreien en daar niet mee op te houden tot 4 uren na het einde, I give you: P.S. I Love You.

10 Responses to ' Ooh, something to cry about. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Ooh, something to cry about. '.

 1. Daisy said,

  on November 12th, 2008 at 9:58 pm

  Inderdeed. Major Kleenex-film!!!

 2. Greetepeteet said,

  on November 13th, 2008 at 8:57 pm

  *reikt tissue aan*

  Zelfs bij de derde keer wordt het niet beter :oops:

 3. elsje said,

  on November 14th, 2008 at 5:39 pm

  niet gezien, maar lijkt me ‘lekker’! en Phoebe speelt mee!

 4. Carree said,

  on November 15th, 2008 at 12:06 am

  Ben ik nu harteloos omdat ik dat ab-so-luut geen bleitfilm vind?
  Ik had het zelfs lastiger bij The Notebook :/

 5. fILLE said,

  on November 15th, 2008 at 11:33 am

  Probeer in dat geval zeker ook eens I am Sam, Finding Neverland, Before Sunrise of Once (ook met nen Ierse kerel). En ET natuurlijk.

 6. LaSofia said,

  on November 18th, 2008 at 2:52 pm

  Ik vind armen als 5 in elkaar gevlochten scheepstouwen (wat een gewelige omschrijving trouwens!) helemaal niet mooi.. Lelijk zelfs..
  Maar iemand die gitaar kan spelen, vind ik dan weer wel mooi..

 7. De toevallige voorbijganger said,

  on November 19th, 2008 at 4:56 pm

  Gitaar spelen= oefenen
  Armen als scheepstouwen=trainen
  Karaoke zingen=zuipen

  Weet je zeker dat je zo’n man wil ? Waar in dat drukke schema is er plaats voor, lief kijken naar vriendinnetje en lieve woordjes in haar oor fluisteren? Ik heb dan natuurlijk de film niet gezien dus gelieve mijn woorden niet te gewichtig op te vatten maar aangezien deze film je in vervoering brengt en je bijgevolg n gevoelsmens bent zal je wel n matig tot hoog knuffelgehalte hebben. Maar wie ben ik… :oops:

  Verder wil ik nog kwijt dat je er in 1940 best wel lekker had uitgezien. En ik ben over et algemeen geen zwart/wit denker, dat wil al wat zeggen. Mooie blog ook, maar genoeg lieve woordjes, ik ga wat gitaar spelen op mijn halterbank met mijn bierhelm :roll: . Gecondoleerd met de vos btw. Vergeet de eeuwenoude zegswijze “op elk meisje past n vosje” niet en gij zult uwen vos teegnkomen.

  À la prochaine demoiselle.

 8. Ann said,

  on November 21st, 2008 at 8:12 pm

  Net terug van de videotheek, hij kan maar beter goed zijn Ishku! ;)

 9. ishku said,

  on November 22nd, 2008 at 2:28 pm

  Bleiten gaat ge doen! Bleiten!

 10. Ann said,

  on November 22nd, 2008 at 9:12 pm

  Inderdaad, damn you Ishku!

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: