January 14th, 2009

Sugar, we’re going down.

Posted by ishku in Mo how zeg!

Ik zat in de keuken, samen met een aantal leden van mijn gezin, toen het opeens heel hard begon te regenen. Wij hebben zo’n grote schuiframen voor deuren in de keuken en voor we er erg in hadden, was het water al zodanig hard gestegen dat we al helemaal ónder water zaten, en ik weet nog dat ik dacht:

“Shit. Dit is het einde van de wereld. Wie had dat verwacht vandaag?” 

Er passeerden vissen en haaien en het water begon stilaan onder de deuren door te sijpelen en ik wist dat dat het einde was. En hier komt de real tearjerker: ik berustte. Want ik was samen met mijn familie.

MAN TOCH!

Anyway, uiteindelijk begon het water terug te zakken en kregen we respijt. Voorlopig toch, want de volgende maal zou het ‘voor echt’ zijn. Aan de volgende keer ben ik niet meer geraakt, maar ik herinner me wel nog dat ik per sé mijn bruine hond wilde redden. Coz that’s what matters in life, right? Pets? 

Einde-van-de-wereld-dromen, man. Ik sta reeds te popelen om te weten te komen welk onderwerp ik vannacht ga aansnijden!

8 Responses to ' Sugar, we’re going down. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Sugar, we’re going down. '.

 1. caramel said,

  on January 15th, 2009 at 11:51 am

  Ben ik maandag in het echt tegengekomen!
  Enkel was ik zo slim om boven snel het water van de gesprongen waterleiding uit te zetten.

 2. Karen said,

  on January 16th, 2009 at 6:17 pm

  Hah, de klassieke einde-van-de-werelddroom. No worries, you’re doing fine ;)

 3. Valentijn said,

  on January 18th, 2009 at 5:04 pm

  Uw blog is kapot op Safari/Mac. Zal waarschijnlijk liggen aan een hoop (onzichtbare) rommel die met deze post meegeplakt is uit Word. Dat zal niet gebeuren als ge in Wordpress het “paste from Word” knopke gebruikt (ofwel eerst in kladblok pasten, nog keer kopiëren en dan pasten in Wordpress).

  ‘t Is maar dat ge ‘t weet.

 4. ishku said,

  on January 18th, 2009 at 7:01 pm

  Hazo. Dankuwel :)

 5. ishku said,

  on January 18th, 2009 at 7:03 pm

  Mieux?

 6. Valentijn said,

  on January 18th, 2009 at 7:17 pm

  Jep :cool:

 7. elsje said,

  on January 19th, 2009 at 11:13 pm

  waar ik nou benieuwd naar ben is wat er gebeurd zou zijn als het water niet gezakt zou zijn. dan was de hond een zeehond en ishku, wat was jij geworden?
  Groet,
  Elsje (een leeuw van sterrenbeeld dus, jawel, een zeeleeuw, ajakkes, is er nog iets leukers te bedenken? maak van mij maar zo’n clownvisje zoals Nemo :-) )

 8. Reinaert said,

  on January 20th, 2009 at 2:02 pm

  Een zeeku? :neutral:

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: