January 21st, 2009

I’m wicked and I’m lazy.

Posted by ishku in iPonder, Mo how zeg!

Sinds ook ik ( zo’n subtiel verschil met “ik ook” ) gezwicht ben voor Facebook (i’m only human) merk ik dat mijn nood aan bloggen ferm afgenomen is. Het lijkt alsof ik allang content ben als ik 1 internet-uitlaatklep hebt. Een manier om te tonen wie ik ben en waar ik mij graag mee bezighoudt. Eentje is genoeg, twee is te veel. En zelfs lichtjes overbodig. En dan kiest de lamlendigaard in mij bijna automatisch voor de optie waarbij ik het minst werk moet verrichten. Enter facebook.

Vroeger schreef ik hier verhaaltjes en zette ik mij graag eens neer om een tekst te typen, nu moet ik een tijdje zoeken naar de laatste blogpost waarvan ik kan zeggen: “Gow, ik kan toch soms wijs uit de hoek komen.”

Toch interessant, hé, die evolutie? En vooral: waar gaat dat heen?

8 Responses to ' I’m wicked and I’m lazy. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' I’m wicked and I’m lazy. '.

 1. Marnik said,

  on January 21st, 2009 at 11:19 pm

  Ook ik ervaar dit. Sinds ik op facebook zit blog ik eigenlijk niet meer. Ik blogde vooral voor de mensen die ik te weinig zie, maar die zitten allemaal op facebook. Luiheid, het is me wat.

  (Ik had trouwens eerst “lulheid” geschreven, chance dat ik mijn commentaar nagelezen heb.)

 2. Daisy said,

  on January 21st, 2009 at 11:48 pm

  Same here. ‘t Is een vuiligheid, die Facebook! :cool:

 3. Rikea said,

  on January 22nd, 2009 at 12:21 am

  Maar wat met al die fanatieke lezers die nooit uw friend kunnen geworden!

 4. Djolene said,

  on January 22nd, 2009 at 12:33 am

  Ja gelijktekik, mij kent ge nie, maar ik ben een fervente, doch stille lezer van uw blog… en kheb u toch via smoelboek leren kennen terwijl ik niet u vriendje ben, das nogal eens een gekke evolutie é!

  keep on bloggin’ baby!

 5. Blue said,

  on January 22nd, 2009 at 11:59 am

  :cool: hier net zo!
  mijn voornemen voor 2009 was om weer meer te bloggen.. grote nadeel bij een blog, je kiest niet wie meeleest…
  facebook is toch iets discreter….

 6. Raw said,

  on January 22nd, 2009 at 1:29 pm

  quid pro quo doc: je post hier dan toch wel een link naar je feesboek he…? Anders gaat ge een major unserved audience op uw geweten hebben zulle :sad:

 7. Judas said,

  on January 22nd, 2009 at 3:11 pm

  idem hier

 8. Valerie said,

  on January 26th, 2009 at 9:35 pm

  Hier nog een zwaar verslaafde facebookster… :mrgreen:

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: