February 6th, 2009

Ik doe gaarne mee, met de Manic Monday.

Posted by ishku in Lijstjes
 1. Wat staat er in het laatste smsje dat je hebt verstuurd?
  “Gij zij ook een raar konijn, gij :)
 2. Wat is het laatste eetbare voorwerp dat je in je mond hebt gestoken?
  Een activia yoghurt met abrikoos, want ik ben ziek. Anders zou het antwoord zeker: “Zes kilo pannenkoeken en evenveel dinosauruskoeken.” geweest zijn.
 3. Wat is het laatste dat je hebt gecopy paste? (drukt keer op paste voor het antwoord)
  # Wat staat er in het laatste smsje dat je hebt verstuurd? “Zo nerveus…” # Wat is het laatste eetbare voorwerp dat je in je mond hebt gestoken? Een cracotte. # Wat is het laatste dat je hebt gecopy paste? (drukt keer op paste voor het antwoord) P:\ugest2\workshop\ugest2Templates20090206.pptx # Wat is de laatste film die je in de cinema hebt gezien? Any good? Ik zou het eigenlijk zelfs niet meer weten. Het is zeker al meer dan een jaar of twee geleden, denk ik. # Wat is het laatste waaraan je geld hebt uitgegeven? Een broodje met eendenmousse van bij Exki, gisterenmiddag. “
 4. Wat is de laatste film die je in de cinema hebt gezien? Any good?
  Euhm. Ik dénk 27 Dresses, samen met mijn zus, nicht en schoonzus. Die toen nog zwanger waren, en nu allang niet meer. Wil ik maar zeggen: I hardly do cinema, maar Benjamin Button wil ik wel zien, en Dirty Mind, maar ik wacht wel op de DVD’s of minder officiële uitgaven.
 5. Wat is het laatste waaraan je geld hebt uitgegeven?
  Op het internet: amazon, de laatste twee boeken van de Twilight-serie. In’t echt: in een apotheek, aan hoestsiroop. Rock ende roll.

6 Responses to ' Ik doe gaarne mee, met de Manic Monday. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Ik doe gaarne mee, met de Manic Monday. '.

 1. Karen said,

  on February 6th, 2009 at 1:20 pm

  The curious case of Benjamin Button is een aanrader vind ik :)

 2.  freaq said,

  on February 6th, 2009 at 4:33 pm

  “maar ik wacht wel op de DVD’s of minder officiële uitgaven.”

  :mrgreen:

 3. AnnaDenise said,

  on February 9th, 2009 at 2:42 am

  Dit is wel een leuke idd. Doe morgen mee! En is het antwoord op 3. niet bij de meeste mensen hetzelfde?


 4. on February 9th, 2009 at 11:10 am

  […] 't Was vrijdag Manic Monday op meer dan één plaats, wat ik raar vond. Ah ja, 't was vrijdag. Dus wat ik gedaan heb: toch meteen meegedaan, maar het ding pas vandaag (maandag dus) online gekegeld. Hier sè: […]

 5. Liesbet  said,

  on February 14th, 2009 at 9:53 am

  Eendenmousse. :/


 6. on March 7th, 2009 at 2:06 pm

  […] Mijn vijf laatste manic mondays. 7 03 2009  Een stokje dat ik al enkele keren heb zien opduiken (waaronder hier, hier, hier en hier). […]

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: