March 31st, 2009

Making up for things that aren’t there.

Posted by ishku in Regurgitatio
Smeersel

Geef een niet volmaakt gelukkig vrouwmensch een namiddag vrijaf en een versgestort loon and this is what you get; een accumulatie van onmisbare zaken die veel te veel geld kosten en een schuldbult veroorzaken die zelfs de allerbeste plastisch chirurg niet zou kunnen verwijderen. Niet dat ik me nu nog één kan veroorloven.

“G’et ui were wa laten aansmeren. Letterlijk en figuurlijk.”, merkte mijn zuster wijselijk op toen ik gans geschminkt langs haar huis passeerde. Ik vond dat een zodanig goeie opmerking dat ik zei dat ik ze op mijn blog ging gebruiken en doen alsof ik ze zelf had uitgevonden, maar kijk, het kan toch soms anders uitdraaien dan eerder gepland.

Man toch. Ik heb veel zin om in mijn bed te kruipen en er zes dagen in te blijven, wetet?

En ja, plotse openhartigheid is the new black.

9 Responses to ' Making up for things that aren’t there. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Making up for things that aren’t there. '.

 1. lilith said,

  on March 31st, 2009 at 8:57 pm

  Neem het aan van iemand wiensens badkamer compleet vol ligt met zo’n veel te dure dingen, terwijl ze elke morgen te leeg is om er werkelijk iets mee te doen: ik ken het gevoel. Maar al te goed.

 2. elke said,

  on March 31st, 2009 at 10:21 pm

  Shiseido dan nog! Hadden ze uw loon twee keer gestort misschien?

 3. freaq said,

  on April 1st, 2009 at 9:46 am

  De Grammense countryside zal er met al die zon op zijn best uitzien deze week, ge kunt maar maken dat ge geen zes dagen tussen vier muren zit te pruilen maar elke kans benut om een frisse neus te halen en dat ook fotografisch vast te leggen as usual, gedimme! Get yourself together, woman! *kijkt streng doch tegelijk aansporend*

 4. Valerie said,

  on April 1st, 2009 at 8:24 pm

  Da ziet er duur spul uit!

 5. Vuur said,

  on April 1st, 2009 at 10:04 pm

  Ik gok op zeventig euro voor het pakket. Komaan, Ish, hoger of lager?
  (ik heb mij onlangs ook vanalles laten ‘aansmeren’. Mijn excuus achteraf: okee, het was een hele investering, maar nu kan ik eindelijk mijn kilo’s kinderschmink weggooien. Grondige opruiming als metaforische uiting van mental clearance en al)

 6. AnnaDenise said,

  on April 12th, 2009 at 3:43 pm

  Ik heb een kleine Clinique verslaving. Maar ik praat mijn schuldgevoel weg door mezelf in te prenten dat ik ’snel allergisch ben’ voor andere (goedkopere) merken!

 7. Liesbet said,

  on April 18th, 2009 at 12:08 pm

  This calls for a make-up party.

 8. Morgada said,

  on April 27th, 2009 at 10:49 am

  I’m in for the ake-up party!

  Kunnen we ongeopende Clinique, Shiseido en Helene Rubenstein-smeersels ruilen!
  Your place Ishku? :)

 9. sofie said,

  on May 16th, 2009 at 6:31 pm

  ooh zo herkenbaar :smile: ik koop ook altijd zo van die verwennerijen, is zoo leuk!

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: