November 28th, 2009

Collapstop. (that really was the best I could do)

Posted by ishku in Uncategorized

Hey guys! Remember that time I bought myself a laptop?! OMG, that was so much fun!

Well, it died.

Eén jaar productiviteit down the drain, maar eigenlijk vind ik het niet eens zo erg. And that whole worldfamine-thing isn’t bothering me as much as it once did either! Ik had eerst AIDS geschreven, maar toen dacht ik dat het al zolang geleden was sinds ik nog iets van me heb laten horen, dat jullie misschien zouden denken dat ik HIV-positive was geworden, en ik het voorbije jaar heb getracht dit een plaats te geven. Ofzo.

Ik heb geen AIDS.

Anyhoo, ik denk eraan het mezelf hier weer wat comfortable te maken en mijn schrijfbrein wat meer aan het werk te zetten. En de soms rare bijwerkingen die uzelf op het internet plaatsen, trachten op te wekken te negeren.

Let’s give it a try, shall us?

4 Responses to ' Collapstop. (that really was the best I could do) '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Collapstop. (that really was the best I could do) '.

 1. lilith said,

  on November 29th, 2009 at 10:24 am

  Awel, ik ben voor.

 2. Kara said,

  on November 29th, 2009 at 2:16 pm

  Graag!

 3. nonkelsam said,

  on November 30th, 2009 at 5:49 pm

  Laatmaarkomen

 4. dramoghe said,

  on December 1st, 2009 at 2:05 pm

  We zijn er klaar voor.

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: