May 13th, 2007

Bezwete bulging biceps.

Posted by ishku in Uncategorized
HG.

Feit: mensen die iets heel goed kunnen, zijn aantrekkelijk beyond words.

Zo zat ik gisteren met open mond naar de Harlem Globetrotters te staren die zo vriendelijk waren een heel klein stukje Amerika naar de Lotto Arena te brengen. De commentator raasde alsof hij ‘Rocky vs Clubber Lang’ aan het verslaan was, de Afro-Amerikanen praatten Afro-Amerikaans, de mascotte deed helemaal kuraaaazy en de cheerleaders sucktigen voor dood. About as real as it gets, denk ik dan.

En ik maar meeklappen en zingen. En “waaaah!” roepen. En denken van “Màn, het is waarschijnlijk superwijs om een Harlem Globetrotter te zijn.”

Het was waarlijk geleden van de Tour in ‘96 dat ik mijn vrouwelijke geslacht nog eens zo vervloekt had en zó jaloers was op een ogenschijnlijk fantàstische groepssfeer. Mannen in groep hebben altijd meer plezier dan vrouwen. Mannen met bezwete bulging biceps waarschijnlijk nog méér, wil ik wedden.

En wat nog meer van swell entertainment kan getuigen is het feit dat ik, voor iemand die zich nogal eens raar dreigt te gedragen in crowded dark places, ik me gisteren als een sociaal correct rolmodel gedragen heb. Ik heb niet gebraakt op zwangere vrouwen, noch heb ik als een bezetene de nooduitgangen in de gaten gehouden. Dus kudos voor de Globetrotters, en voor iedereen trouwens die mijn hersenen kan stopzetten zonder het gebruik van een stomp voorwerp.

Alleen jammer dat het volk bij het verlaten van de parking hun eenheidsgevoel blijkbaar aan de deur achtergelaten had.

En dat ze een kerel in een rolstoel erbij gehaald hadden. Kinders, OK, leuk. Maar een kerel in een rolstoel erbijhalen en er dan gewoon een beetje rondstaan, ik vind dat gelijk altijd een beetje triestig. Maar dat heeft dan wellicht meer met mijn trots te maken dan wat anders. En ja, dit gaat zekers in het verkeerde keelgat schieten, maar inspirerend zijn ze alleszins. De basketters. Niet de mensen in rolstoelen. I should probably stop talking.

6 Responses to ' Bezwete bulging biceps. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Bezwete bulging biceps. '.

 1. beebz said,

  on May 13th, 2007 at 11:05 pm

  Ik heb niet gebraakt op zwangere vrouwen :)
  Ow nostalgie…

 2. freaq said,

  on May 15th, 2007 at 10:55 am

  Offtopic: Sean Lennon komt naar Boomtown Live tijdens de Gjentse Fieste…

 3. ishku said,

  on May 15th, 2007 at 5:29 pm

  Dat nieuws werd me reeds ter ore gebracht, maar toch vriendelijk bedankt daarvoor :)

 4. Claire said,

  on May 16th, 2007 at 12:03 pm

  “I should probably stop talking…” :mrgreen: :mrgreen:

 5. Isabel said,

  on May 24th, 2007 at 12:27 pm

  Ook enkele jaren geleden ze live meegemaakt. Was ferme ambiance!

 6. Zaloezie said,

  on May 28th, 2007 at 5:39 pm

  Sean Lennon komt naar Dour ook. En kudos voor mij en mijn stomp voorwerp.

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: